بازدید دانشجویان مدیریت ورزشی از موزه المپیک

۲۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۸۲۱ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
جهت مشاهده جزئیات کلیک نمایید...

بازدید دانشجویان مدیریت ورزشی از موزه المپیک در پی برنامه ریزی برای توسعه اطلاعات دانشجویان مدیریت ورزشی از ابعاد و فعالیتهای سازمانهای مختلف در ورزش کشور، سه شنبه 12 آذر ماه سال جاری پس از انجام هماهنگیهای لازم با کمیته المپیک جمهوری اسلامی ایران، دانشجویان مدیریت ورزشی به همراه معاون آموزشی- پژوهشی دانشکده در موزه المپیک حضور یافتند. در این بازدید اطلاعات مختلفی توسط مدیر محترم موزه جناب آقای رنگرز و همکاران ایشان به دانشجویان ارائه گردید. موزه ملی ورزش المپیک،پارالمپیک مکانی برای معرفی و تعمق در تاریخ ورزش ها، پهلوانی ها ، ارزش ها ، پیروزی ها، شکست ها، رویاها و روایت ها در عرصه ورزش کشور است. هدف اصلی این موزه، حفاظت و صیانت از میراث ورزش ایران است، همچنین ارایه خدمات آموزشی و فرهنگی و انتقال مفاهیم و آموزه هایی چون آیین جوانمردی و آیین المپیزم، پویایی، خلاقیت و تداوم پارالمپیک شعار ) روح در حرکت ( از اهداف دیگر این موزه است. بازدید دانشجویان از اماکن ورزشی و حوزه های تولیدی و خدماتی کشور از برنامه های گروه مدیریت ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی است که تلاش خواهد شد این امر بطور مرتب در هر ترم برای دانشجویان اجرا شود.