دوره مربیگری تنیس روی میز (بین المللی) ویژه خانم ها و آقایان

۲۱ دی ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۹۸۳ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
جهت مشاهده جزئیات کلیک نمایید...
دوره مربیگری تنیس روی میز (بین المللی) ویژه خانم ها و آقایان

منابع انسانی ورزش دانشگاهی "دوره مربیگری تنیس روی میز (بین المللی) ویژه خانم ها و آقایان" را از تاریخ 98/11/7 لغایت 98/11/12 به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار نماید. از اینرو خواهشمند است اعلام آمادگی افراد واجد شرایط را حداکثر تا تاریخ 98/11/15 از طریق فاکس 02166963287  ارسال نمایید. شایان ذکر است دوره مذکور برای کلیه مدیران و کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه ها مجاز می باشد که پس از ارسال اعلام آمادگی به انجمن تنیس روی میز برای شرکت در دوره مذکور تاییدیه حضور صادر خواهد شد.

1- دوره ویژه تمامی مدیران، کارشناسان، مدرسین و مربیان (خانم و آقا) شاغل در ادارات تربیت بدنی می باشد.

2- دارا بودن کارت مربیگری درجه (3) تنیس روی میز برای حضور در دوره مذکور الزامی است.

3- مدارک لازم: عکس (3قطعه)، کپی شناسنامه و کارت ملی (2سری) و کپی حکم کارگزینی.

4- در پایان دوره، کارت مربیگری بین المللی با تایید فدراسیون جهانی تنیس روی میز صادر می گردد.

5- هزینه های صدور کارت، اسکان و پذیرایی با شرکت کنندگان است. که از طریق همکاران انجمن تنیس روی میز (آقای الهیاری) اطلاع رسانی خواهد شد.