انتخاب پژوهشگر برتر دانشکده

۲۰ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۳۰۶ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
در مراسم گرامی‌داشت هفته پژوهش
انتخاب پژوهشگر برتر دانشکده

نظر به اینکه مقرر است در مراسم گرامی‌داشت هفته پژوهش ( در آذرماه 1399 ) از پژوهشگران برتر دانشکده تجلیل به‏‌عمل آید؛ لذا دانشجویان دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری که دارای فعالیت پژوهشی در دوساله منتهی به مهرماه 1399(از 1397/07/01 الی 1399/07/01) هستند، رزومه خود را براساس فرم پیوست تکمیل نمایند و به همراه مدارک و مستندات مربوطه نهایتاً تا تاریخ 25 / 8 / 1399 به مسئول امور پژوهشی دانشکده (آقای دکتر زرینی) به نشانی ایمیل (aazrrnn@gmail.com) ارسال نمایند.

شایان ذکر است انتخاب دانشجوی برتر صرفاً بر اساس فعالیت‌های پژوهشی انجام می شود. دانشجویانی که در دورۀ تحصیل در دانشگاه علامه‌طباطبائی یک بار در هفته پژوهش دانشگاه برگزیده شده‌اند، نمی توانند داوطلب انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر باشند.

جهت دریافت فرم کلیک کنید.