برگزاری کارگاه های آموزشی گروه مدیریت ورزشی

۲۴ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۷۱۰ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
در هفته پژوهش
برگزاری کارگاه های آموزشی گروه مدیریت ورزشی

همزمان با شروع هفته پژوهش، کارگاه های آموزشی مختلفی توسط اساتید گروه مدیریت ورزشی برگزار شد که با استقبال قابل توجهی از طرف دانشجویان قرار گرفت. این کارگاهها عبارت بودند از:
- کارگاه آموزشی معیارها و اصول تنظیم ابزار در پژوهشهای توصیفی با تاکید بر پرسشنامه
این کارگاه در روز 15 آذر ماه برگزار شد و مدرس کارگاه آقای دکتر فرزاد غفوری بودند. در این کارگاه 40 نفر از دانشجویان حضور داشتند.

- کارگاه آموزشی راهکارهای مؤثر در برندسازی در شبکه های اجتماعی
این کارگاه در روز 22 آذر ماه برگزار شد و وظیفه تدریس در این کارگاه به عهده خانم دکتر سارا کشکر بود. در این کارگاه 47 نفر از دانشجویان حضور داشتند.

- کارگاه آموزشی مقاله نویسی در علوم ورزشی
این کارگاه در روز 24 آذر ماه برگزار شد و آقای دکتر حبیب هنری وظیفه تدریس در کارگاه را برعهده داشتند. در این کارگاه 74 نفر از دانشجویان حضور داشتند.
نتایج ارزیابی کیفیت برگزاری کارگاهها که در شرایط شیوع کرونا و به صورت مجازی برگزار شد، نشان دهنده رضایت حداکثری دانشجویان از کارگاهها بود.