برگزاری سمینار پرسش و پاسخ

۲۴ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۷۱۱ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
در خصوص تنظیم رفتار در کلاس مجازی
برگزاری سمینار پرسش و پاسخ

فعالیت نوآورانه سمینار پرسش و پاسخ در خصوص تنظیم رفتار در کلاس مجازی به ابتکار گروه مدیریت ورزشی و به منظور آشنا سازی دانشجویان با ابعاد مختلف آموزش در فضای مجازی و مدیریت رفتار آنها در ضمن برگزاری کلاسها انجام شد . مدرس کلاس آقای دکتر فرزاد غفوری بودند که در خصوص مشکلات بهره برداری از کلاسهای مجازی و ارائه راهنمایی و دستورالعملهای لازم برای حضور در این کلاسها و کاربرد نرم افزارها و نحوه کاربرد سامانه توسط دانشجویان مطالبی را مطرح کردند و به پرسشهای دانشجویان در خصوص مشکلات آنها در استفاده از سامانه آموزشی پاسخ دادند.
دانشجویان جدیدالورود به دلیل ناآشنایی با فضای آموزش مجازی نیاز به راهنمایی و هدایت دارند و به این لحاظ برگزاری سمینارهای پرسش و پاسخ به منظور بهره برداری بهتر دانشجویان از سامانه آموزشی ضرورت دارد.