جلسات معارفه دانشجویان جدیدالورود

۲۸ مهر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۴۳۲ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
گزارش جلسات معارفه دانشجویان جدیدالورود (95)
جلسات معارفه دانشجویان جدیدالورود

معاونت آموزشی دانشکده تربیت بدنی در راستای سیاست های ریاست محترم دانشکده تربیت بدنی مبنی بر آشنایی دانشجویان وروردی جدید با محیط و منابع و اعضای هیئت علمی دانشکده، مبادرت به برگزاری جلسات معارفه در رشته های رفتار حرکتی، آسیب شناسی ورزشی، مدیریت ورزشی، به ترتیب در تاریخ های 5، 10 و 11 مهرماه سال جاری نمود.

در این جلسات که با حضور ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر کارگر ، معاونین آموزشی و اداری مالی، مدیران گروه، اساتید محترم هیئت علمی و کارکنان و دانشجویان برگزار شد. در ابتدا دکتر کارگر ضمن خوش آمدگویی به معرفی دانشکده و رویکرد های پیش رو و اهداف و برنامه های دانشکده پرداختند.

در این جلسات مسئولین حوزه های مختلف اداری جهت آشنایی دانشجویان با واحد های مختلف دانشکده از جمله امور فناوری، کتابخانه، آزمایشگاه، امور عمومی، اتوماسیون و تغذیه و آموزش بیاناتی را ایراد نمودند. در پایان از دانشجویان پذیرایی به عمل آمد و به صورت جمعی از واحد های مختلف بازدید به عمل آمد.