مدرسه زمستانی آنلاین دانشگاه گیسن

آلمان
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۱ کد : ۱۵۴۸۳ اخبار و اطلاعیه های آموزشی

دانشگاه Giessen  کشور آلمان اقدام به برگزاری دوره‌های آنلاین شامل درس و سمینار به زبان‌های انگلیسی و آلمانی در رشته‌های علوم انسانی نموده است. شرکت در این دوره‌ها برای دانشجویان دانشگاه‌ علامه طباطبائی رایگان است. علاقه مندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند دفترچه راهنمای این دوره‌ها را مطالعه نموده یا به نشانی  زیر مراجعه نمایند.
شایان گفتن است متقاضیان برای دریافت معرفی نامه نیاز است از سوی دانشکده به معاونت پژوهشی دانشگاه معرفی بشوند متقاضیان می بایست اکنون مشغول به تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی بوده و مدارک زیر جهت معرفی ایشان می بایست تا تاریخ 25 مرداد 1400 از سوی دانشکده به معاونت پژوهشی دانشگاه فرستاده شوند.

متقاضیانی که نیمسال پیش در دوره های آنلاین دانشگاه گیسن شرکت داشته اند:
تصویر معرفی نامه انگلیسی نیمسال پیش

متقاضیان جدید:
تصویر کارنامه (معدل بالای 18 برای دانشجویان کارشناسی و ارشد و معدل بالای 17 برای دانشجویان دکتری)
تصویر مدرک زبان (آیلتس آکادمیک بالای 6، تافل آی بی تی بالای 70 و نمرات معادل در سایر آزمون های معتبر داخلی یا خارجی)
دانشجویان و دانش آموختگان رشته های زبان انگلیسی و آلمانی در هر مقطعی از ارائه مدرک زبان معاف می باشند.
تکمیل شده فرم خام معرفی نامه

جزییات برنامه را از اینحا ملاحظه کنید.