دستورالعمل شماره ۵ -آموزش حضوری دانشگاه

۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۵ کد : ۱۷۶۲۱ اخبار و اطلاعیه های آموزشی

پیرو دستورالعمل شماره4 مبنی بر حضوری شدن کلاس‌های دانشجویان ورودی سال‌های  1398، 1397 و ماقبل از روز شنبه مورخ 1401/01/27، دستورالعمل شماره 5 آموزش حضوری به شرح ذیل اعلام می‌گردد.

1.کلاس‌های مربوط به دانشجویان ورودی سال‌های 1399 و 1400 در مقطع کارشناسی از روز یک‌شنبه مورخ 1401/02/04 به صورت حضوری برگزار می‌شود.

2. تا قبل از تاریخ 04/ 02/ 1401  کلاس‌های درسی این دسته از دانشجویان مقطع کارشناسی همچنان در سامانه آموزش مجازی، به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

3.تمام کلاس‌های مربوط به دروس عمومی شامل مجموعه دروس معارف اسلامی، تربیت‌بدنی، ورزش1، زبان خارجی عمومی و فارسی عمومی برای تمامی ورودی‌ها، همچنان تا پایان نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1401-1400 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

4. امتحانات پایان نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1401-1400 به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

5. طبق هماهنگی‌های به عمل آمده، دانشجویان غیربومی جهت اسکان در خوابگاه،‌ به اطلاعیه‌های معاونت محترم دانشجویی مراجعه نمایند.

6. بر اساس این دستورالعمل کلاس‌های درس کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه  به صورت حضوری برگزار خواهد شد و تمام ظرفیت دانشگاه مانند شرایط قبل از اپیدمی کرونا، آماده ارائه خدمات به دانشجویان خواهد بود.

7.پیرو دستورالعمل‌های قبلی، تاکید می‌گردد کلیه اساتید محترم دانشگاه به صورت تمام وقت در دانشگاه حضور داشته باشند.