مدرسه تابستانه اخلاق در پژوهش برگزار می‌گردد.

۱۶ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۸ کد : ۱۹۰۷۰ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
سلسله کارگاه‌‌های اخلاق در پژوهش با عنوان «مدرسه تابستانه اخلاق در پژوهش» با همکاری کمیتۀ ملی اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در تاریخ نوزدهم تا بیست و سوم شهریور ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.
مدرسه تابستانه اخلاق در پژوهش برگزار می‌گردد.

سلسله کارگاه‌‌های اخلاق در پژوهش با عنوان «مدرسه تابستانه اخلاق در پژوهش» با همکاری کمیتۀ ملی اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در تاریخ نوزدهم تا بیست و سوم شهریور 1401 با محورهای ویژه استانداردهای اخلاق در پژوهش در پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی، ملاحظات اخلاقی در ارزیابی یادگیری دانشجویان، اخلاق استادی در آکادمی علمی، آموزش روش‌ها و تکنیک‌های داوری مقالات، رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها از منظر اخلاقی، سوءاستفاده از مالکیت فکری یافته‌های پژوهشی دیگران، سیر تکوینی اخلاق در پژوهش و ملاک‌های آن به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت حضور در مدرسه به آدرس https://meeting.atu.ac.ir/ch/akhlag مراجعه فرمایند.