ثبت‌نام حضوری دانشجویان مقطع دکتری نیمسال ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۲۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۷ کد : ۱۹۱۵۵ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
روز یکشنبه مورخ ۲۱ شهریور ۱۴۰۱دانشجویان مقطع دکتری رشته مدیریت ورزشی برای ثبت نام حضوری دردانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی حاضر شدند و مدارک ثبت نامی خود را جهت تشکیل پرونده به کارشناسان آموزش دانشکده تحویل دادند.
ثبت‌نام حضوری دانشجویان مقطع دکتری نیمسال ۱۴۰۲-۱۴۰۱

روز یکشنبه مورخ 21 شهریور 1401دانشجویان مقطع دکتری رشته مدیریت ورزشی برای ثبت نام حضوری دردانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی حاضر شدند و مدارک ثبت نامی خود را جهت تشکیل پرونده به کارشناسان آموزش دانشکده تحویل دادند. در این برنامه ریاست و مدیران دانشکده ضمن خوش‌آمدگویی به دانشجویان جدیدالورود در مورد مسایل مبتلابه گفتگو کردند. لازم به ذکر است، تنها گرایش مدیریت ورزشی است که دانشجوی دکتری تربیت می‌کند و دکتر بلوچی اظهار داشتند که برای توسعه دانشکده و جذب دانشجوی دکتری در سایر گرایش ها هم برنامه‌هایی وجود دارد.