گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی و ورزش

۲۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۹ کد : ۱۹۴۴۵ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
مراسم گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی و ورزش با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی آغاز شد.
گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی و ورزش

رئیس محترم دانشکده تربیت‌بدنی در صبح روز سه شنبه 26 مهرماه 1401 با اهدای گل به دانشجویان گرامی، استادان ارجمند و کارکنان محترم دانشکده تربیت بدنی و پردیس شماره 2 دانشگاه، هفته تربیت بدنی و ورزش را در این دانشکده آغاز و گرامی‌ داشتند.

در این راستا، دکتر بلوچی اظهار داشتند که امروزه ورزش در تأمین شادابی و سلامتی تن و روان  نقش اساسی دارد. ایشان افزودند که توسعه و ترویج فرهنگ ورزش و تربیت بدنی و انتقال دانش تندرستی به افراد، از ضروریات جامعه‌ و از وظایف اصلی جامعۀ علمی در حوزه ورزش و تربیت بدنی است.

همچنین طبق هماهنگی‌های به عمل با نهادهایی مثل وزارت ورزش و جوانان، سازمان انتقال خون، فدراسیون‌های ورزشی، سازمان ورزش شهرداری، اداره تربیت‌بدنی دانشگاه و ... برنامه شاد و مفرحی برای این هفته تدارک دیده شده است که گوشه‌هایی از مراسم در ادامه تقدیم می گردد.