کارگاه "آشنایی با کنزیوتیپ و کاربرد آن در پیشگیری از آسیب های ورزشی" برگزار گردید.

۲۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۴۹ کد : ۱۹۷۲۷ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
کارگاه "آشنایی با کنزیوتیپ و کاربرد آن در پیشگیری از آسیب های ورزشی" ساعت ۸ صبح روز پنج شنبه مورخ ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۱ در محل سالن همایش دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی با حضور مجموعا ۵۳ شرکت کننده از دانشجویان دانشکده و تعدادی از سایر دانشگاه‌های تهران برگزار گردید.

در این کارگاه مباحث ذیل توسط مدرس کارگاه، دکتر شیخ حسینی تدریس گردید.

• آشنایی با تاریخچه کنزیوتیپینگ
  • لزوم استفاده از تیپینگ در ورزش
  • کاربرد این روش در پیشگیری از آسیب و بازتوانی
  • موارد کاربرد و عدم کاربرد کنزیوتیپ

سپس به آموزش روش‌های عملی کنزیوتیپینگ پرداخته شد که در این قسمت به صورت جداگانه روش‌های تیپینگ برای آسیب‌های شایع از جمله Tennis Elbow, Shoulder Impingement, Neck Pain, Back Pain, Hamstring Strain, PFPS, Ankle Sprain پرداخته شده و  دانشجویان به دو گروه آقایان و خانم‌ها تقسیم بندی شده و از آن‌ها خواسته شد تکنیک‌ها را به طور عملی تمرین نمایند. در نهایت این کارگاه با پرسش و پاسخ  درخصوص کاربرد این روش در تحقیقات خاتمه یافت.