مراسم گرامیداشت روز جانباز و ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) در دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی برگزار گردید.

۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۹ کد : ۲۰۸۶۶ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
مراسم گرامیداشت روز جانباز و ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع)، روز شنبه مورخ ۶ / ۱۱ / ۱۴۰۱ با همکاری معاونت فرهنگی - هنری شهرداری منطقه ۲۲ تهران، با حضور معاونت محترم دانشجویی دانشگاه جناب آقای دکتر واحدی، رئیس محترم دانشکده تربیت بدنی جناب آقای دکتر رامین بلوچی و معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشکده جناب آقای دکتر زارعیان و با حضور تنی چند از مدیران محترم دانشگاه و دانشکده، استادان ارجمند، کارکنان محترم و دانشجویان گرامی در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا دکتر بلوچی ضمن خوشامدگویی به مهمانان عزیز در این خصوص مطالب ارزشمندی را بیان نمودند. سپس با مولودی‌خوانی ذاکر اهل بیت، مجید کوهیان، جلوه‌ای خاص بر این مراسم نمود یافت. در ادامه از ایثارگران و جانبازان گرانقدر جناب اقای محسن زارع، آقای ایرج رنجی، آقای سید حجت میرواقفی تجلیل و قدردانی شد و در پایان با آش رشته از مهمانان عزیز پذیرایی به عمل آمد.