مراسم هفته سرآمدی آموزش و بزرگداشت مقام استاد در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه برگزار گردید.

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۵ کد : ۲۱۴۱۹ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
در راستای گرامیداشت هفته سرآمدی آموزش، نشست‌هایی در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی با موضوع آشنایی دانشجویان با (آیین نامه‌های آموزشی در مقاطع تحصیلات تکمیلی) در گروه آموزشی آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی و گروه رفتار حرکتی و روان‌شناسی ورزشی در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۰ برگزار گردید.

در نشست گروه آموزشی آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی جناب آقای دکتر رامین بلوچی ریاست محترم دانشکده ضمن تبریک مقام استاد و هفته آموزش به اساتید، همکاران و دانشجویان محترم به همراه معاون محترم آموزشی و پژوهشی آقای دکتر احسان زارعیان و مدیر گروه محترم خانم دکتر فریده باباخانی و کارشناس محترم اداره آموزش آقای سراجیان نسبت به تشریح آیین‌نامه و پرسش و پاسخ به سوالات دانشجویان پرداختند.

همچنین در نشست گروه رفتار حرکتی و روان‌شناسی ورزشی رئیس محترم دانشکده و معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده به همراه مدیر محترم گروه، خانم دکتر زهرا پورآقائی ضمن تبریک هفته آموزش به گفتگو و پرسش و پاسخ با دانشجویان رشته رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی پرداختند.