نشست آشنایی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد با آیین‌نامه های آموزشی

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۰ کد : ۲۱۵۲۵ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
در راستای گرامیداشت هفته سرآمدی آموزش، نشست گروه مدیریت ورزشی با موضوع آشنایی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد با آیین نامه های آموزشی، در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۲ در سالن اجتماعات دانشکده تربیت بدنی برگزار گردید.
نشست آشنایی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد با آیین‌نامه های آموزشی

در این نشست که با حضور سرکار خانم دکتر سارا کشکر مدیر محترم گروه مدیریت ورزشی، آقای دکتر علی زرینی رئیس محترم اداره پژوهش و کتابخانه، جناب آقای ایرج رنجی رئیس محترم اداره آموزش به تشریح آیین نامه های آموزشی و پاسخ به سوالات دانشجویان پیرامون این موضوعات پرداختند. همچنین آقای دکتر زرینی به سوالات دانشجویان در حوزه امور پژوهش و کتابخانه دانشکده پاسخ و راهنمایی لازم را به دانشجویان ارائه دادند.

همچنین در این راستا با همکاری گروه پژوهش و کتابخانه دانشکده و دانشجویان کارشناسی، نمایشگاهی از کتاب های استادان دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار گردید که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.