برگزاری اولین کارگاه از سری کارگاه های کارآفرینی و اشتغال توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه در دانشکده تربیت بدنی

۲۹ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۲۰۴ اخبار و رویدادها اخبار و اطلاعیه های آموزشی
اولین کارگاه از سری کارگاه های کارآفرینی و اشتغال توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه در دانشکده تربیت بدنی برگزار گردید.
     روز یکشنبه ساعت 10 صبح  اولین کارگاه کارآفرینی مختص دانشجویان تربیت بدنی توسط آقای دکتر گودرزی مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه  و آقای دکتر کنعانی مدرس کارآفرینی در دانشکده تربیت بدنی برگزار شد. در این کارگاه دانشجویان با مفهوم کارآفرینی و تشخیص ویژگیها و ظرفیتهای خود برای انتخاب شغل و ورود به عرصه کارآفرینی آشنا شدند.

مقرر شده است که در طول ترم های آتی برنامه آموزش کارآفرینی در دانشکده بطور مستمر دنبال شود و همچنین همکاری های دوجانبه ای بین دانشکده تربیت بدنی و مرکز کارآفرینی دانشگاه برای آموزش، راهنمایی و هدایت و حمایت دانشجویان و ایده های آنها صورت گیرد.