گزارش میزگرد راهکارهای ایجاد برند دانشگاهی جذاب در علوم ورزشی ایران برای پیشگیری از مهاجرت دانشجویان

۲۲ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۷ کد : ۲۳۹۱۶ اخبار و رویدادها خبر روز اطلاعیه ها

این میزگرد با حضور اساتید "سرکار خانم دکتر سارا کشکر" و"جناب آقای دکتر حبیب هنری "و "جناب آقای غلامعلی کارگر" مبنی بر موضوع پیشگیری از مهاجرت دانشجویان، در ساعت 11:30 روز شنبه مورخ 19 آذرماه 1402 در اتاق هیبریدی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی با حضور دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشکده برگزار گردید.

در این میزگرد مباحث ذیل توسط سرکار خانم دکتر سارا کشکر ارائه گردید.
ارائه ی پاورپوینت با محتوای بسیارکاربردی و موثق در ارتباط با مهاجرت ،آشنایی و تعریف صحیح واژگان و مفاهیم و آمارهای مرتبط با انواع مهاجرت ها
ارائه ی راهکارهایی برای پیشگیری از مهاجرت دانشجویان
در ادامه ، در ارتباط با موضوع میزگرد جناب آقای دکتر حبیب هنری وجناب آقای دکتر غلامعلی کارگر سخنرانی و در آخر جناب آقای دکتر ناصرصبحی بیان نمودند : فرار مغز واژه ی صحیح نمی باشد و در برابر این اشتباه، کلمه پرواز مغزها را به کار برده می شود.
در نهایت میزگرد با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان در خصوص این موضوع خاتمه یافت.

کلید واژه ها: میزگرد مهاجرت مهاجرت دانشجو پیشگیری از مهاجرت