کارگاه "مهارت‌های نگارشی و ویرایشی زبان فارسی"

گزارش کارگاه "مهارت‌های نگارشی و ویرایشی زبان فارسی"

در راستای گرامیداشت هفته پژوهش و اجرای برنامه‌های مربوط به این هفته، کارگاه "مهارت های نگارشی و ویرایشی زبان فارسی" با تدریس جناب آقای دکتر علی زرینی، روز دوشنبه 27 / 9 / 1402 از ساعت 8 صبح تا 11 با حضور جمعی از دانشجویان، اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان دانشکده برگزار گردید. ایشان در این کارگاه مباحث و موضوعات زیر را تدریس نمودند:

لزوم آموختن مهارتهای نگارشی و ویرایشی، چگونگی جلوگیری از آسیب به خط و زبان ملی، شیوه‌های موفقیت در نگارش، انواع نوشته‌ها و گونه‌های زبان معیار، تعریف زبان و زیرنظام‌های آن، ویژگیهای زبان معیار و عوامل ایجاد ناهنجاری در زبان معیار، دلایل بدنویسی و خطاهای نگارشی در نوشته‌های فضای مجازی و متون اداری، نقش دستورزبان فارسی در ارتقای مهارتهای گفتاری و نوشتاری و ...

در نهایت آقای دکتر زرینی  به بررسی و بحث درباره نمونه‌هایی از انواع نوشته‌های علمی، اداری و رسانه‌ای پرداختند و به پرسشهای دانشجویان و دیگر حاضران پاسخ دادند.

کلید واژه ها: نگارشی مهارتهای نگارشی