کارگاه آموزشی"شناخت‌ جمله و بندنویسی (پاراگراف‌نویسی)"

کارگاه آموزشی"شناخت‌ جمله و بندنویسی (پاراگراف‌نویسی)"

کارگاه شناخت جمله و بندنویسی (پاراگراف‌نویسی) در راستای سند اولویتهای پژوهشی دانشگاه (زبان و هویت ملی) و ارتقای مهارتهای نوشتاری دانشجویان، با تدریس و اجرای آقای دکتر علی زرینی در تاریخ 9 / 3 / 1403 با حضور دانشجویان علاقه‌مند، در دانشکدۀ تربیت بدنی و علوم ورزشی  از ساعت 13 تا 17 برگزار گردید.

در این کارگاه، ابتدا جناب آقای دکتر زرینی قواعد و هنجارهای زبانی، راههای موفقیت در نگارش، شیوه‌ها و راههای پرورش معانی و مطالب، لزوم پاسداشت خط و زبان ملی و جلوگیری از فروپاشی هنجارهای قاعده‌مند زبان پارسی را توضیح دادند.

سپس، در راستای آشنایی دانشجویان، مطالبی را دربارۀ انواع نوشته‌­ها؛ انواع جمله، راههای گسترش و پیوند جملات؛ و ویژگیهای زبان علمی و آموزشی بیان نمودند.

در بخش دوم کارگاه،  به فواید بندنویسی، ساختار بند یا پاراگراف (جمله‌های کانونی، پشتیبان و ...)، راههای بسط و توضیح جملۀ موضوع و نکات مهم جملۀ هسته در پاراگراف پرداختند.

در پایان، دانشجویان چند نمونه پاراگراف را بررسی و تحلیل نمودند و آقای دکتر زرینی به پرسشهای دانشجویان پاسخ گفتند.

کلید واژه ها: کارگاه شناخت جمله و بند نویسی پاراگراف نویسی