استفاده از بورس تحصيلي دولت مجارستان براي تحصيل در مقاطع تکميلي اعم از دانشجو و مربيان دانشگاه

استفاده از بورس تحصیلی دولت مجارستان برای تحصیل در مقاطع تکمیلی اعم از دانشجو و مربیان دانشگاه

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۶۸۹ اخبار و رویدادها اخبار و اطلاعیه های آموزشی
به نقل از معاون محترم آموزشی دانشگاه، با توجه به نامه شماره 42/137993 مورخ 95/11/18 اداره کل بورس و اعزام دانشجویان وزارت متبوع و کلیه ضمائم آن ،در خصوص اعطای تعدادی بورس در مقاطع تکمیلی ( ترجیحاً دکتری ) رشته های مختلف تحصیلی برای سال تحصیلی 2018-2017 در کشور مجارستان به اطلاع می رساند،علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی www.stipendiumhungaricum.hu مراجعه نمایند.متقاضیان لازم است پس از ثبت نام ، فرم شماره 1 پیوست را تکمیل و از طریق پست الکترونیکی bdiri@saorg.ir ، مراتب را حداکثر تا پایان وقت اداری مورخ  15 اسفند 95 برابر با 5 مارچ 2017 ، به دبیرخانه بورس آن اداره کل ارسال نمایند. بدیهی است پس از پایان مهلت هیچ گونه درخواستی مورد پذیرش وزارت متبوع قرار نخواهد گرفت.
فرم شماره 1