۳۱ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۱۸۰ اخبار و رویدادها اخبار و اطلاعیه های آموزشی
کارگاه آموزشی "بررسی فعالیت بدنی، ترکیب بدنی و ناهنجاری های قامتی اساتید و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی "بررسی فعالیت بدنی، ترکیب بدنی و ناهنجاری های قامتی اساتید و کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی" در تاریخ 96/1/27 در آمفی تئاتر دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی توسط سرکار خانم دکتر مینو باسامی(عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی) و آقای دکتر سجاد احمدی زاد (عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه شهید بهشتی) برگزار گردید.در این کارگاه 80 نفر از کارمندان علمی و اداری دانشگاه شرکت داشتند.این کارگاه آموزشی شامل سه بخش زیر بود :

1) گزارش نتایج طرح ( وضعیت جسمانی و تندرستی اساتید و کارکنان دانشگاه)

2) تاثیر ورزش بر چاقی، بیماری های قلبی- عروقی و ناهنجاری های اسکلتی

3) ارائه راهکارهای علمی-ورزشی برای پیشگیری از بیماری ها و بهبود کیفیت زندگی.لازم به ذکر است محتوای آموزشی کارگاه مذکور بر مبنای نتایج حاصل از طرح پژوهشی مدرسان کارگاه آماده و ارائه گردید.