بازدید دانشجویان دانشکده تربیت بدنی از مجموعه ورزشی انقلاب تهران

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۳۳۳ اخبار و رویدادها اخبار و اطلاعیه های آموزشی
دانشجویان از مجموعه ورزشی انقلاب تهران،بازدید به عمل آوردند.
بازدید دانشجویان دانشکده تربیت بدنی از مجموعه ورزشی انقلاب تهران

به منظور آموزش و افزایش اطلاعات دانشجویان تربیت بدنی در خصوص مدیریت اماکن ورزشی، بازدیدی از مجموعه ورزشی انقلاب با همکاری دانشجویان عضو انجمن علمی تربیت بدنی هماهنگ شد. به این ترتیب در تاریخ 10 اردیبهشت ماه 30 نفر  از دانشجویان تربیت بدنی همراه با جمعی از کارشناسان دانشکده به مجموعه ورزشی انقلاب اعزام شدند.

در طول مسیر و در داخل اتوبوس مسابقه علمی برای دانشجویان برگزار شد و به سه نفر برنده اول تا سوم جایزه داده شد. بازدید از مجموعه ورزشی انقلاب با توضیحات راهنمایان و میزبانان صورت گرفت و دانشجویان ضمن آشنایی با اماکن و بخشهای مختلف مجموعه، امکان استفاده از سالن بولینگ را برای یک سانس یافتند.  در این خصوص ضمن توضیحات مسئول سالن در خصوص مدیریت فضا، راهنمایی لازم برای نحوه انجام بولینگ ارائه شد. دانشجویان با تعویض کفش های استاندارد بولینگ در هر لاین به بازی پرداختند و سپس اقدام به پیاده روی در جاده سلامت نمودند. ودر طول مسیر تجهیزات صخره نوردی و زمین گلف را در حاشیه جاده سلامت مشاهده نمودند.