اقدامات انجمن علمی در دهه سرآمد آموزشی دانشکده تربیت بدنی بدنی و علوم ورزشی

۲۴ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۶۸۰ اخبار و رویدادها اخبار و اطلاعیه های آموزشی
اقدامات انجمن علمی در دهه سرآمد آموزشی دانشکده تربیت بدنی بدنی و علوم ورزشی

در دهه سرآمدی آموزشی (3 الی 12 اردیبهشت) انجمن علمی دانشکده تربیت بدنی اقدام به برگزاری فعالیت های زیر نمود:

برگزاری مسابقه علمی :

دو مسابقه ثبت بنر و فراخوان ارسال پوستر علمی  با محور چالش ها و راهکارهای آموزشی در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار شد. و دو نفر از شرکت کنندگان بعنوان منتخبین مسابقه اعلام شدند.  مسابقه علمی اطلاعات عمومی در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی در دو دوره با سئوالات مختلف طراحی شد که با استقبال اکثریت دانشجویان دانشکده مواجه شد و در نهایت 4 نفر از شرکت کننده گان به عنوان نفرات برتر اعلام شدند.

بازدیدها :

دو بازدید علمی برگزار شد که بازدید اول از مجموعه ورزشی انقلاب و راهپیمایی در جاده سلامت شروع شد که با استقبال دانشجویان و به ویژه دانشجویان مدیریت - گرایش اماکن و تجهیزات ورزشی همراه بود از این رو در این بازدید دانشجویان با انواع تجهیزات و دستگاه ها ورزشی آشنا شدند. و بعد از آشنایی به بازی در سالن بولینگ پرداختند و با اتمام زمان تعیین شده به سمت جاده سلامت برای پیاده روی حرکت کردند و در مسیر از صخره نوردی و زمین گلف مجموعه ورزشی انقلاب بازدید کردند.  بازدید دوم از بوستان گفت و گو صورت گرفت که در این بازدید معاون محترم آموزشی و پژوهشی دانشکده سرکار خانم دکتر کشکر به آموزش ترتیب استفاده و شیوه ی بکارگیری هر دستگاه ورزشی پرداختند. و بعد از توضیحات دانشجویان در ورزش همگانی که در پارک برگزار شده بود مشارکت نمودند.

تجلیل از اساتید در روز معلم :

در تاریخ 12 اردیبهشت ماه به مناسبت روز معلم اعضای انجمن با گل و شیرینی در کلاس درس حضور یافته و از کلیه اساتید اعم از مدعو و هیأت علمی پذیرایی کردند. از کلیه اساتید دانشکده نیز جهت پذیرایی ( کیک خانگی و چای) در سالن شورا دعوت بعمل آمد و اساتید نیز استقبال نمودند.

کارگاه spss :

کارگاه دو روزه spss با مشارکت 20 نفر از دانشجویان در دانشکده برگزار شد. با توجه به ظرفیت محدود و افزایش تعداد متقاضیان دور دوم این کارگاه بعد از امتحانات پایان ترم مجدد برگزار خواد شد.

کلاس های مربیگری :

کلاس های مربیگری فوتسال با پیگیری های انجام شده از طریق فدراسیون در دست اقدام می باشد.