برگزاری دوره های مهارت افزایی MBA و DBA

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۷۳۳ اخبار و رویدادها اخبار و اطلاعیه های آموزشی
برگزاری دوره های مهارت افزایی MBA و DBA

مدیریت آموزش های آزاد در نظر دارد، طبق روال گذشته، برای فصل تابستان ۹۶، دوره های مدیریت عالی کسب و کارDBA و دوره های مدیریت ارشد کسب و کار MBA و هم چنین، دوره های مختلف و متنوع مهارت افزایی را برگزاری کند.

از متقاضیان محترم درخواست می شود، جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در دوره های مزبور با شماره های زیر تماس حاصل نمایند.

تلفن مستقیم: ۸۸۸۸۰۹۹۳-۰۲۱

تلفنخانه: ۱۵-۸۸۷۷۰۰۱۱  داخلی ۳۰۶

آدرس: توانیر- میدان شهید عباس پور- خ نظامی گنجوی- پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان- مدیریت آموزش های آزاد- طبقۀ سوم  آدرس سایت مدیریت آموزش های آزاد: Training.atu.ac.ir

آدرس کانال تلگرام: freepem@

قابل ذکر است، حضور در یکی از دوره های مهارت افزایی برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی رایگان است. هم چنین، تخفیف دوره ها از ۲۰درصد  تا ۴۰ درصد، منحصراً، برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی می باشد.  لازم به ذکر است که آغاز دوره ها از ۱۵ تیرماه می باشد.