کارگاه بین المللی استعدادیابی ورزشی - نظام آموزشی پژوهشی کشور پرتغال برگزار می گردد

۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۱۴۶ اخبار و رویدادها اخبار و اطلاعیه های آموزشی
کارگاه بین المللی  استعدادیابی ورزشی - نظام آموزشی پژوهشی کشور پرتغال برگزار می گردد

کارگاه بین المللی  استعدادیابی ورزشی - نظام آموزشی پژوهشی کشور پرتغال با حضور اساتید دانشگاه کومبرا پرتغال و اساتید دانشگاه علامه طباطبائی در تاریخ 4 و 5 مهرماه در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می گردد.بدین وسیله از تمامی اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاهی  جهت شرکت در این رویداد دعوت به عمل می آید. ضمناٌ به شرکت کنندگان در این دوره گواهی بین المللی اعطاء می گردد.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاع بیشتر با شماره تلفن 48394121 جناب آقای دکتر رسول اسلامی تماس حاصل فرمایند.