کارگاه بین المللی آموزشی «استعداد یابی در ورزش» در دانشکده تربیت بدنی برگزار شد

۱۰ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۲۷۴ اخبار و رویدادها اخبار و اطلاعیه های آموزشی
کارگاه بین المللی آموزشی «استعداد یابی در ورزش» در دانشکده تربیت بدنی برگزار شد

بر اساس هماهنگی های انجام شده در طول یکسال گذشته با دانشگاه کومبرای پرتغال، و دیدار نمایندگان دانشگاه (دکتر بختیار ترتیبیان-دکتر رسول اسلامی) از این دانشگاه و رایزنی های اولیه صورت گرفت و در تاریخ 3/7/96 با سفر نمایندگان دانشگاه پرتغالی به ایران تفاهم نامه مشترک و بین المللی بین دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه کومبرا به نمایندگی راموش د کاروال هو و پروفسور آنتنیو فیگیریدو از دانشگاه کومبرا و جناب آقای دکتر حبیب هنری از دانشگاه علامه طباطبائی در حضور جمعی از اساتید دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی منعقد گردید.

سپس اعضای حاضر در جلسه به همراه میهمانان پرتغالی از موزه دانشگاه دیدن نمودند .همچنین در تاریخ 4/7/96 کارگاه بین المللی استعداد یابی در ورزش با حضور دکتر آنتنیو فیگیریدو در محل دانشکده تربیت بدنی در دو وقت صبح و بعد ازظهر برگزار گردید که با استقبال بی نظیر شرکت کنندگان و دانشجویان روبرو شد.

دکتر کارگر رئیس دانشکده تربیت‌بدنی و علوم‌ ورزشی دانشگاه در افتتاحیه این کارگاه عنوان نمودند: با آغاز به کار فعالیت هیات رئیسه جدید در دانشکده سیاست‌های جدید و برنامه‌های مختلفی به ریاست دانشگاه ارائه شد. او افزود: بخشی از این برنامه‌ها جذب اعضا هیات علمی جدید، هماهنگی برای راه‌اندازی رشته های جدید، آمادگی برای راه‌اندازی مقطع کارشناسی و جذب دانشجو در پردیس خودگردان دانشگاه بوده است که بخشی از آن محقق شد.

در روز دوم نیز پروفسور راموش دکاروال هو،کارگاه خود را با موضوع سیستم آموزش و پژوهش دانشگاه پرتغال برگزار نمودند.که این کارگاه نیز با استقبال دانشجویان و پرسش و پاسخ همراه بود

لازم به ذکر است به شرکت کنندگان در این کارگاه بین المللی دو گواهی بین المللی ارائه گردید.