همکاری عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی در تألیف کتاب بین المللی

همکاری عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی در تألیف کتاب بین المللی

در راستای تحقق اهداف دانشکده تربیت بدنی و ورود به حوزه فعالیتهای علمی بین المللی، اولین محصول علمی این دانشکده با همکاری سرکار خانم دکتر سارا کشکر عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی وارد بازار جهانی کتاب شد.

کتاب Routledge Handbook of International Sport Business  با همکاری 56 نفر از اساتید رشته مدیریت ورزشی دانشگاه های جهان در 35 فصل نوشته شده است و در انتشارات  Routledge  در کشور انگلیس به چاپ رسیده است. این کتاب در 7 بخش تدوین گردیده است و کسب و کار جهانی در حوزه ورزش را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داده است. فصل 9 این کتاب که به موضوع نقش صحه گذاری ورزشکاران در بازاریابی جهانی پرداخته است، توسط سرکار خانم دکتر سارا کشکر دانشیار گروه مدیریت ورزشی دانشکده تربیت بدنی و معاون آموزشی و پژوهشی این دانشکده تألیف شده است.

ضمن تبریک به همکار گرانقدر سرکار خانم دکتر سارا کشکر، امیدواریم این امر مهم باعث ایجاد انگیزه و آغاز فعالیتهای علمی بین المللی همکاران محترم در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی گردد.