سمینار آشنایی با رشته چوگان در دانشکده تربیت بدنی برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۱۸۴ اخبار و رویدادها اخبار و اطلاعیه های آموزشی
سمینار آشنایی با رشته چوگان در دانشکده تربیت بدنی برگزار شد

رشته چوگان از اصیل ترین رشته های ورزشی ایرانی است که به دلیل عدم توجه ایرانیان به توسعه و رشدآن، امروز در کشورهای مختلف غرب و شرق به شدت مورد توجه قرار گرفته است و به تازگی کشور آذربایجان این رشته را به نام خود ثبت کرده است. ایران دارای امکانات فیزیکی خوبی از جمله زمین های مختلف چوگان است ولی به دلیل عدم وجود سرمایه و حمایت های اندک مسئولین، این رشته از توسعه مطلوب در ایران برخوردار نبوده است. به این منظور دانشکده تربیت بدنی با همکاری فدراسیون چوگان اقدام به برگزاری سمیناری برای آشنا سازی دانشجویان و اساتید دانشکده تربیت بدنی با این رشته نمود و برای انجام این امر آقای کیومرث مولادوست نمایتده فدراسیون در دانشکده تربیت بدنی حضور یافت و در یک سمینار  سه ساعته اقدام به معرفی این رشته، مققرات، وسایل و تجهیزات، تاریخچه ، ... پرداخت. این سمینار بسیار مورد توجه دانشجویان قرار گرفت. قرار است روز 25 اردیبهشت ماه مسابقه چوگان در مجموعه ورزشی کلاهدور برگزار شود و اساتید و دانشجویان تربیت بدنی با دعوت فدراسیون چوگان در این مسابقه حضور خواهند یافت.