فراخوان شرکت در مسابقه عکاسي SUN

فراخوان شرکت در مسابقه عکاسی SUN

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۱۸۹ اخبار و رویدادها اخبار و اطلاعیه های آموزشی
فراخوان شرکت در مسابقه عکاسی SUN

دانشگاه های راه ابریشم طی نامه ای علاقمندی خود به مشارکت دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در این مسابقات را اعلام کرده است. از این رو، جهت تسهیل در شرکت دانشجویان در این رقابت ها ، علاقمندان می توانند آثار خود را در فرمت درخواست شده به آدرس ایمیل خانم دکتر رز فضلی در دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه جهت ارسال به دفتر جشنواره نیز ارسال نمایند.

نشانی ایمیل : rose_fazli@yahoo.com

پیرو فراخوان شبکه دانشگاه های راه ابریشم SUN برای شرکت دانشجویان دانشگاه های عضو در این شبکه برای شرکت در رقابت های شعر (‌با موضوع مادر)‌و داستان کوتاه،‌متن ادبی و یادداشت (‌با موضوع داستان یا افسانه ای در مورد راه ابریشم در کشور نویسنده)، بدین وسیله از دانشجویان علاقمند تقاضا می شود تا تاریخ 25 خرداد ماه سال جاری آثار خود را به زبان انگلیسی  به این نشانی ایمیل نمایند : sunofficialwricos@gmail.com . دانشجویان برای دریافت اطلاعات بیشتر همچنین می توانند به این نشانی مراجعه کنند: www.sun-silkroadia.org.