پذیرش داﻧﺸﺠﻮی دکتری تخصصی ﺑﺪون آزﻣﻮن داﻧﺸﮕﺎه علامه طباطبایی

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۱۸۳ اخبار و اطلاعیه های آموزشی
داﻧﺸﮕﺎه علامه طباطبایی ﺑﺮ اﺳﺎس آیین نامه « پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری » از میان متقاضیان واﺟﺪ شرایط، داﻧﺸﺠﻮی دکتری می پذیرد.
پذیرش داﻧﺸﺠﻮی دکتری تخصصی ﺑﺪون آزﻣﻮن داﻧﺸﮕﺎه علامه طباطبایی

داﻧﺸﮕﺎه علامه طباطبایی ﺑﺮ اﺳﺎس آﯾﯿﻦﻧﺎﻣﻪ « پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری » به شماره 67272/21 مورخ 18 تیر 93 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اصلاحیه شماره 237200/21 مورخ 16 اسفند 93 آیین نامه یاد شده شورای تحصیلات تکمیلی داﻧﺸﮕﺎه ، از ﻣﯿﺎن متقاضیان واﺟﺪ ﺷﺮاﯾﻂ، ﺑﺮای ﺳﺎل ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ 99-98 ، در رﺷﺘﻪ های مندرج در جدول ، بدون شرکت در آزمون، داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﻣﯽ ﭘﺬﯾﺮد . ﺷﺮاﯾﻂ داوﻃﻠﺒﺎن و ﻣﺸﺨﺼﺎت رﺷﺘﻪ/ﮔﺮاﯾﺶ ﻫﺎ ، ﺑﻪ ﺷﺮح ذیل ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ:

الف- شرایط عمومی :

1- اﻋﺘﻘﺎد ﺑﻪ دﯾﻦ ﻣﺒﯿﻦ اﺳﻼم ﯾﺎ ﯾﮑﯽ از ادﯾﺎن ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪه در ﻗﺎﻧﻮن اﺳﺎﺳﯽ ﺟﻤﻬﻮری اﺳﻼﻣﯽ اﯾﺮان.

2- متعهد به ﻗﺎﻧﻮن اﺳﺎﺳﯽ و ﻧﻈﺎم ﺟﻤﻬﻮری اﺳﻼﻣﯽ اﯾﺮان.

3- ﻧﺪاﺷﺘﻦ ممنوعیت تحصیل ﺑﻪ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﻣﺮاﺟﻊ ذﯾﺼﻼح

ب- شرایط اختصاصی :

1- دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد معتبر و مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از یکی از دانشگاهها ی دولتی داخل کشور

تبصره 1 :صرفاً مدارک مربوط به کد رشته محل های دارای مجوز از شورای گسترش آموزش عالی قابل قبول می باشد .

تبصره 2 : دانش آموختگان دانشگاه های خارج از کشور و دانشگاهها و موسسات غیر دولتی غیر انتقاعی مجاز به شرکت در این فراخوان نمی باشند.

2- دارا بودن میانگین کل 16 و یا بالاتر در مقطع کارشناسی

3-دارا بودن میانگین کل 17 و یا بالاتر بدون احتساب نمره پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد

4- بیش از دو سال از تاریخ فراغت از تحصیل دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نگذشته باشد.

5- کسب حداقل 70 امتیاز از فعالیت های آموزشی و پژوهشی و مصاحبه مطابق با جدول ارزشیابی پیوست

6-دارا بودن حداقل یک مقاله علمی پژوهشی چاپ شده یا دارای گواهی پذیرش چاپ  توجه : (متقاضیان فاقد مقاله یا فاقدگواهی پذیرش چاپ ، مجاز به ثبت نام در این فراخوان نمی باشند.)

7-کسب حداقل نمره 50 از آزمون زبان (MCHE یا معادل آن در سایر آزمونهای زبان معتبر ) تا قبل از آزمون جامع دکتری

برای کسب اطلاعات تکمیلی فایلهای ذیل را دریافت و مطالعه فرمائید.

آگهی پذیرش برای سال تحصیلی 98 - 99

جدول ارزشیابی